Укр Рус
3 квітня, 11:05
2

Як зробити, щоб м'ясо тануло у роті: прості поради для ідеальної страви

Джерело:

Pysznosci

М'ясо, яке тане у роті, є мрією усіх господинь. Як його готувати так, щоб всі ваші гості попросили рецепт і захоплювалися вашою майстерністю?

Навіть найтвердіше м'ясо після термічної обробки стає м'яким і ніжним, розвалюється та тане в роті. Як зробити так, щоб досягнути цього ефекту? Для цього вам знадобиться спеціальний інгредієнт для маринаду.

Цікаво 4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті

Хороший маринад для м’яса – це не тільки трави та спеції. Звісно, ​​вони тут "грають першу скрипку", але крім них в рецепт повинен входити ще один популярний продукт.

М'ясо вийде м'яким і ніжним

Щоб мариноване м'ясо тануло в роті, потрібно подбати про його структуру. Це, своєю чергою, багато в чому залежить від структури білка. Як його розчинити? Додайте у маринад оцет.

Таке соковите / Фото unsplash

Він не повинен складати велику частину маринаду. Навпаки, його повинно бути небагато, ложка-дві будуть максимально доречними. Але його присутність дуже важлива. Оцет розчиняє білкову структуру, завдяки чому м'ясо тане в роті. Також чудово підходять  цитрусовий сік або пиво.

Секрет вдалої страви – у добірних продуктах. Тож надавайте перевагу лиш надійним і перевіреним виробникам. Таким як ТМ "Водний Світ" – беззаперечному лідеру на українському ринку морепродуктів, який упродовж 22 років постачає високоякісну продукцію, що ще жодного разу не підводила споживачів.

Які спеції слід додати

Додавання спецій до маринаду може значно підвищити смак м'яса. Ось деякі популярні спеції та трави, які можна використовувати: часник, цибуля, перець (чорний, білий чи червоний), паприка, тим'ян, розмарин. Це лише декілька спецій та трав, які можна використовувати у маринадах, а рецепт зазвичай залежить від особистих вподобань та типу м'яса, яке ви готуєте.

Це також дуже смачно: як приготувати салат з кукурудзи.