Укр Рус
3 березня, 13:03
2

Ідеально в неділю: легка та швидка паста з лососем

Джерело:

ВВС Food

Неділя – не той день, коли потрібно довго стояти біля плити. Однак це зовсім не означає, що варто відмовлятися від смачної іжі!

Паста з лососем та каперсами виглядає ідеальною опцією для вихідного дня. Окрім того, що це дуже смачно, час приготування дозволить приділити максимальну увагу лише улюбленим справам.

Цікаво Несподівана відповідь: чому у холодильник обов'язково треба ставити популярний фрукт

Рецепт пасти з лососем та каперсами

Час: до 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:

– 225 грамів пасти;
– 75 грамів кедрових горіхів;
– невеличкий шматочок масла;
– 3 дрібно нарізані цибулини;
– 6 столових ложок оливкової олії;
– сік 2 лимонів;
– 115 грамів каперсів без рідини;
пучок шніт-цибулі;
– 200 грамів філе лосося;
– сіль та перець до смаку.


Секрет вдалої страви – у добірних продуктах. Тож надавайте перевагу лиш надійним і перевіреним виробникам. Таким як ТМ "Водний Світ" – беззаперечному лідеру на українському ринку морепродуктів, який упродовж 22 років постачає високоякісну продукцію, що ще жодного разу не підводила споживачів.

Приготування:

  1. Пасту варимо у підсоленій воді, як це вказано на упаковці.
  2. Зливаємо воду, залишаємо 75 мілілітрів води.
  3. Розігріваємо сковорідку та смажимо горіхи 30 секунд. Відкладаємо готові горіхи.
  4. Смажимо цибулю на вершковому маслі. Додаємо олію, лимонний сік, каперси і готуємо 30 секунд.
  5. Додаємо на сковорідку пасту, воду, нарізану зелень та лосось. Смажимо та солимо до смаку. Готуємо кілька хвилин.
  6. Прикрашаємо горішками та подаємо до столу.

Смачного!

А якщо до вас повинні прийти гості, неодмінно почастуйте їх салатом, який був популярним у 90-х.