25 квітня,
20:35
Це просто неймовірна закуска: рецепт маринованої редиски
Джерело:
doradcasmakuХрусткий редис почав з’являтися на українських грядках, тож незабаром варто очікувати його й на наших столах. Як перетворити цей овоч на чудову закуску – читайте у нашому матеріалі.
Якщо ви хочете довше насолоджуватися смаком редьки – обов'язково приготуйте з неї консервацію. Маринована редиска відмінно підійде в якості закуски для будь-якого столу.
Цікаво Як організувати ідеальний пікнік: рецепти з курятини на будь-який смак
Рецепт маринованого редису
Час: 30 хвилин
Порцій: 5
Смачна закуска / Фото doradca smaku
Інгредієнти:
– 3 пучки редису;
– 1,5 склянки води;
– 1/3 склянки оцту;
– пів столової ложки олії;
– кілька зерен запашного перцю;
– кілька зерен коріандру;
– 2,5 столові ложки цукру.
Приготування:
- Редис помийте, зріжте корінь та зелену частину.
- Кожен редис проколіть зубочисткою або вилкою для м’яса.
- Закип'ятіть воду з оцтом, олією.
- Спочатку додайте цукор і сіль, потім спеції.
- Киньте редиску в маринад. Варіть 5 хвилин. Після закінчення цього часу максимально зменшіть потужність вогню і залишіть ще на 3 хвилини.
- Заповніть банки редискою (до 1 сантиметра від краю банки), потім залийте маринадом.
- Закрийте банку відразу після наповнення та залиште мінімум на 24 години.
- Редис, приготований таким чином, чудово смакуватиме у будь-яку пору року, а особливо зимою.