Та щоб відпочинок справді вдався, варто врахувати кілька нюансів. Зокрема, приділіть увагу вибору місця для пікніка. Як інформує 24 Канал, найкращим варіантом для відпочинку буде галявина на пагорбі чи схилі, звідки відкриється неймовірна панорама.

Читайте також Коли гості на порозі: 3 варіанти страв із курочки для великих компаній

Також варто обирати місцевість хоча б з кількома деревами. Вони не тільки створять затишний затінок від сонця, але й можуть врятувати ситуацію, якщо почнеться дощ. Адже у такому разі можна закріпити тент і далі насолоджуватися відпочинком на природі. Тож не забудьте прихопити із собою навіс і мотузки.

Що варто взяти із собою на пікнік

Готуючись до пікніка, варто заздалегідь скласти список продуктів. Окрім цього, обов'язково додайте перелік кухонного та іншого приладдя, яке може знадобитися на природі. Список допоможе нічого не забути під час зборів та уникнути незручностей на пікніку.

Зокрема, рекомендуємо покласти у сумку ножі, дошки для нарізання продуктів, фольгу та одноразовий посуд. Також не забудьте про пледи (бажано водостійкі), серветки та інші речі, без яких не обійтися під час відпочинку на відкритому повітрі. В нагоді стануть і головні убори та сонцезахисний крем, а також подбайте про достатній запас питної води.

Та запорукою ідеального пікніка, звичайно ж, є смачна їжа. Відпочинок на природі важко уявити без м'ясних страв, про інгредієнти для яких потрібно подбати заздалегідь. Щоб не витрачати час на підготовку та маринування м'яса, радимо віддати перевагу продукції ТМ "Наша Ряба Апетитна".

Бренд пропонує якісну та соковиту курятину, присмачену особливими приправами, які роблять страву неймовірно смачною. Свіже філе курочки у поєднанні з зеленню та цибулею або ніжне м'ясо стегна у маринаді з томатом і базиліком – просто ідеальні варіанти для шашлику. Усе, що від вас потрібно, – відкрити упаковку маринованої курочки ТМ "Наша Ряба Апетитна" та відправити страву на мангал.

Крім цього, в асортименті бренду є курячі ковбаски "Барбекю", виготовлені з філе та м'яса стегна. Завдяки гармонійно поєднаному складу цей продукт виходить надзвичайно соковитий. Ще одна велика перевага ковбасок – їстівна оболонка, яка після запікання стає рум'яною та хрумкою.

Та з чим подавати апетитний шашлик і курячі ковбаски на мангалі, розповідаємо у покрокових рецептах.

Курячий шашлик з грецьким салатом

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Готуємо курячий шашлик із грецьким салатом / Фото Shutterstock

Приготування:

  • Нанизуємо курячий шашлик на шпажки та готуємо на мангалі. Обсмажуємо зі всіх сторін, доки він не буде готовий (близько 25 – 30 хвилин).
  • Нарізаємо овочі довільними шматочками, змішуємо разом зі спеціями та олією. За бажанням присмачте сіллю.
  • Нарізаємо сир фету кубиками та посипаємо зверху.
  • Подаємо курячий шашлик із салатом. За бажанням до м'яса можна подати улюблений соус.

Курячий шашлик із запіканкою з картоплі та шпинату

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Курячий шашлик із запіканкою з картоплі та шпинату – чудовий варіант для пікніка / Фото Shutterstock

Приготування:

  • Нанизуємо курячий шашлик на шпажки, обсмажуємо на мангалі 25 – 30 хвилин, до повної готовності.
  • Вкриваємо сітку для мангала фольгою, викладаємо грубо нарізану картоплю, шпинат, поливаємо олією зі спеціями. Знову накриваємо все фольгою та закриваємо решіткою. Обсмажуємо на мангалі з обох сторін до готовності 30 хвилин.
  • В цей час збиваємо яйця з сиром. Заливаємо картоплю зі шпинатом яєчною заливкою та залишаємо на вогні до готовності.
  • Подаємо курячий шашлик із запіканкою з картоплі та шпинату.

Курячі ковбаски з овочами

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Курячі ковбаски з овочами – смачна і корисна страва для відпочинку на природі / Фото Shutterstock

Приготування:

  • Викладаємо курячі ковбаски на сітку для мангала, закриваємо решіткою та обсмажуємо 15 – 20 хвилин з обох сторін.
  • Нарізаємо томати чері половинками, заправляємо олією та присмачуємо сіллю.
  • Подаємо курячі ковбаски з мікрозеленню та салатом із томатів. За бажанням посипте страву насінням кунжуту.

Смачного!