Якщо ви хочете довше насолоджуватися смаком редьки – обов'язково приготуйте з неї консервацію. Маринована редиска відмінно підійде в якості закуски для будь-якого столу.
Цікаво Як організувати ідеальний пікнік: рецепти з курятини на будь-який смак
Рецепт маринованого редису
Час: 30 хвилин
Порцій: 5
Смачна закуска / Фото doradca smaku
Приготування:
- Редис помийте, зріжте корінь та зелену частину.
- Кожен редис проколіть зубочисткою або вилкою для м’яса.
- Закип'ятіть воду з оцтом, олією.
- Спочатку додайте цукор і сіль, потім спеції.
- Киньте редиску в маринад. Варіть 5 хвилин. Після закінчення цього часу максимально зменшіть потужність вогню і залишіть ще на 3 хвилини.
- Заповніть банки редискою (до 1 сантиметра від краю банки), потім залийте маринадом.
- Закрийте банку відразу після наповнення та залиште мінімум на 24 години.
- Редис, приготований таким чином, чудово смакуватиме у будь-яку пору року, а особливо зимою.