Що приготувати для перекусу в школу чи на роботу: рецепти страв за 20 хвилин

26 вересня 2023, 11:00
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Літо завершилося, а отже, чимало українців повернулись до роботи та навчання. Щоб день кожного з нас проходив максимально ефективно, потрібно потурбуватися про перекус – "смачний" заряд енергії, який дасть поштовх до нових звершень.

Ніжний круасан, соковитий рол чи хрумкий сендвіч – це чудові варіанти легких перекусів, від яких не відмовиться ніхто, інформує 24 Канал. На приготування цих страв потрібно лише кілька інгредієнтів, проте їх поєднання гарантує, що як діти, так і дорослі будуть з нетерпінням очікувати перерви на ланч.

Читайте також Цікаві факти про сосиски та оригінальні страви з ними, які варто спробувати

Із ТМ "Бащинський" перекуси ще смачніші!

Головним інгредієнтом перекусів є м'ясо-ковбасні вироби, так як від їхнього смаку буде залежати успіх усієї страви. Саме тому обирайте ТМ "Бащинський".

Цей популярний бренд вже понад 25 років на ринку та дбає про якість та смак своєї продукції. Тож який би перекус ви не обрали, м'ясо-ковбасні вироби ТМ "Бащинський" завжди будуть правильним рішенням. Крім цього, у лінійці бренду можна знайти продукт, який ідеально доповнить улюблену страву.

Зверніть увагу! З усім асортиментом ТМ "Бащинський" можна ознайомитись на сайті та офіційних сторінках бренду в інстаграмі та фейсбуці.

А як приготувати роли, сендвічі та круасани до школи чи на роботу – розповідаємо у простих покрокових рецептах.

Соковитий рол із курячим філе та овочами

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Приготуйте соковитий рол для ланчу / Фото Shutterstock, ТМ "Бащинський"

Інгредієнти:
– варено-копчене куряче філе "Апетитне" від ТМ "Бащинський";
– 2 вірменські лаваші;
– 2 середні помідори;
– 1 огірок;
– 50 грамів міксу салатів;
– 1 червона цибуля;
– 2 – 3 столові ложки майонезу або грецького йогурту;
– гірчиця до смаку;
– сіль і чорний перець до смаку.

Приготування:

  1. Розділіть варено-копчене філе на довільні невеликі шматки.

  2. Помідори та огірки нарізаємо тонкими кружальцями, а червону цибулю – тонкими півкільцями.

  3. Для соусу у глибокій мисці змішуємо майонез (або грецький йогурт) і гірчицю. Додаємо сіль та чорний перець до смаку. Добре перемішуємо до однорідності.

  4. Розгортаємо лаваші на робочій поверхні або дошці.

  5. Кладемо листя салату на середину кожного лавашу, зверху – куряче філе, помідори, огірки та червону цибулю.

  6. Додаємо соус та рівномірно розподіляємо його на начинці лаваша.

  7. Згортаємо бічні сторони лаваша до центру, формуючи рол.

  8. Лаваш готовий до споживання, за бажанням його можна підсмажити на грилі або сухій пательні.

Круасан з ковбасою та сиром брі

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Круасан з ковбасою Салямі – чудовий вибір для перекусу / Фото Shutterstock, ТМ "Бащинський"

Інгредієнти:
– 100 грамів ковбаси Салямі фірмова від ТМ "Бащинський";
– 2 круасани без начинки;
– 80 грамів сиру брі;
– 50 грамів листя салату;
– 1 маленька червона цибулина.

Приготування:

  1. Розрізаємо круасан вздовж, але не до кінця.

  2. Викладаємо листя салату на нижній частині круасана, далі - скибочки сиру брі та кружальця салямі.

  3. Цибулю нарізаємо на тонкі кружальця. Додаємо її до круасана, рівномірно розприділяючи по начинці.

  4. Накриваємо все верхньою частину круасана. Смакувати страву можна як теплою, так і холодною.

Сендвіч із ковбасою, сиром та помідорою

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Спробуйте приготувати сендвіч на роботу чи школу / Фото Shutterstock, ТМ "Бащинський"

Інгредієнти:
– 100 грамів ковбаси "Лікарської" від ТМ "Бащинський";
– 80 грамів сиру (наприклад, чеддер або гауда);
– 60 грамів листя салату;
– 50 грамів вершкового сиру;
– 4 шматочки тостового хліба;
– 5 –6 тонкі кружальця помідора.

Приготування:

  1. Підсмажуємо 4 шматочки хліба у тостері чи на сухій пательні.

  2. Два шматки хліба відкладаємо, інші два намазуємо вершковим сиром.

  3. На тост із вершковим сиром викладаємо листя салату, зверху – ковбасу "Лікарську", кружальця помідорів, сир.

  4. Накриваємо все листям салату та ще одним шматком хліба. Для зручності розрізаємо сендвіч навпіл, щоб утворились шматки у формі трикутника.

Смачного!