Укр Рус
22 вересня, 10:30
3

Нестандартні рецепти страв із курячими котлетами, які посмакують усім

СПЕЦПРОЄКТ

Курячі котлети – популярна страва, яку готують в Україні як для особливих дат, так і для повсякденного обіду чи вечері. І на це є чимало причин.

Зокрема, котлети можна подавати як окрему страву або ж із будь-яким гарніром чи салатом, інформує 24 Канал. А завдяки ніжному смаку курячого м’яса і спецій вони асоціюються з домашньою їжею.

Рекомендуємо також Під силу навіть аматору: курячий шашлик з сезонними овочами за лічені хвилини

Попри велику популярність страви, чимало українців досі вважають, що повторити рецепт котлет можуть лише люди, що мають досвід у кулінарії. Та поквапимось зруйнувати цей стереотип, адже завдяки ТМ "Наша Ряба Апетитна" приготувати смачні домашні котлети з курятини зможе кожен!

Виробник подбав, щоб українці якомога менше часу проводили на кухні, а всі підготовчі процеси займали всього лічені хвилини. Так, котлети від ТМ "Наша Ряба Апетитна" вже сформовані в ідеальні овали та дбайливо запаковані. Тож все, що треба буде зробити – лише розкрити упаковку та почати приготування страви.

Крім цього, продукція ТМ "Наша Ряба Апетитна" виготовлена лише зі свіжої курятини, що відповідає міжнародним стандартам. Відтак можна бути певними: у кожній упаковці – котлети найвищої якості.

А як приготувати курячі котлети ТМ "Наша Ряба Апетитна" та з чим їх подавати – ділимось в оригінальних рецептах.

Макарони орзо з котлетами та морквою по-корейськи

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 2

Макарони орзо з котлетами / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
курячі котлети ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 200 грамів моркви по-корейськи;
– 1 склянка макаронів орзо;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка борошна;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 80 грамів сухарів для панірування;
– 40 грамів листя салату;
– зелена цибуля до смаку;
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. Відварюємо макарони орзо у підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Зціджуємо воду та поливаємо їх оливковою олією.
  2. Вже сформовані та готові до приготування курячі котлети паніруємо у борошні, далі – у яйці та сухарях.
  3. На розігрітій пательні обсмажуємо курячі котлети до готовності (по 5 – 7 хвилин з кожного боку).
  4. Викладаємо на порційні тарілки листя салату, моркву по-корейськи, макарони орзо та котлети. Посипаємо нарізаною зеленою цибулею та подаємо до столу.

Спагеті з курячими котлетами та цукіні

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Макарони з котлетами / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
курячі котлети ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– половина цукіні;
– 50 грамів спагеті;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 столова ложка вершкового масла;
– сіль до смаку;
– листя базиліку (за бажанням).

Приготування:

  1. Відварюємо спагеті у киплячій підсоленій воді 8 – 12 хвилин до готовності. Зціджуємо воду та змащуємо їх олією.
  2. На розігрітій пательні з оливковою олією обсмажуємо курячі котлети (по 5 – 7 хвилин з кожного боку).
  3. Миємо цукіні, нарізаємо тонкими і довгими смужками, тушкуємо їх 2 – 3 хвилин на пательні з маслом. Присмачуємо спеціями та змішуємо зі спагеті.
  4. Подаємо спагеті разом з листочками базиліку та курячими котлетами.

Смачного!