9 січня,
15:55
Головне – не проковтніть язик: як зробити звичайну картоплю стравою на мільйон
Джерело:
danilchenko_77Картопля є чи не найулюбленішим гарніром для багатьох. Спробуйте приготувати її за цим рецептом і ви точно не залишитеся розчарованими.
Смачна вершкова заправка перетворить звичайну варену картоплю на ресторанну страву. Обов'язково збережіть цей рецепт, адже всі його проситимуть.
Варто спробувати Шедевр французької кухні на вашому столі: бюджетний рецепт ароматного цибулевого супу
Рецепт смачної картоплі із заправкою
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– 200 мілілітрів вершків;
– 0,5 кілограма картоплі;
– кріп до смаку.
Приготування:
- Почистьте та поріжте дрібно цибулю. Обсмажте її на олії.
- Паралельно очищену та нарізану картоплю відваріть до готовності у підсоленій воді.
- Коли цибуля стане золотавого кольору, додайте часник і влийте вершки. Посоліть, поперчіть до смаку, тушкуйте 2 – 3 хвилини, після чого додайте подрібнений кріп.
- Залийте цим соусом картоплю.