Фарширований рулет з індички та грибів – це не лише смачна страва, але й витончений шедевр, який може прикрасити будь-яке святкове застілля. Ніжний смак м'яса індички, поєднаний з ароматом та текстурою грибів, робить його неперевершеним вибором для особливих випадків.

Не пропустіть Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів

Фарширована індичка

  • Час: 2 години
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. М'ясо промийте та обсушіть.
  2. Розріжте вздовж з одного боку.
  3. Приправте сіллю, перцем.
  4. Змастіть маслом і поставте в прохолодне місце на 2 години.
  5. Цибулю-порей розріжте уздовж навпіл, ретельно промийте, обсушіть і наріжте півкільцями.
  6. Гриби почистіть і половину наріжте пластинками.
  7. Цибулю-порей обсмажте на вершковому маслі, додайте гриби, смажте, помішуючи, поки майже вся рідина не випарується.
  8. Посипте сіллю та перцем, додайте трохи чебрецю та тушкуйте під кришкою.
  9. Змішайте начинку з сухарями і заповніть виріз м’яса.
  10. Виріз зашийте білими нитками або скріпіть зубочистками.
  11. Обсмажте м'ясо на сковороді з олією.
  12. Перекладіть в жаровню.
  13. Випікайте приблизно 30 хвилин при 190 градусах.
  14. Накрийте рештою нарізаними половинками грибами та помідорами.
  15. Випікайте ще близько 25 хвилин.