Фарширований рулет з індички та грибів – це не лише смачна страва, але й витончений шедевр, який може прикрасити будь-яке святкове застілля. Ніжний смак м'яса індички, поєднаний з ароматом та текстурою грибів, робить його неперевершеним вибором для особливих випадків.
Не пропустіть Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів
Фарширована індичка
- Час: 2 години
- Порцій: 6
Приготування:
- М'ясо промийте та обсушіть.
- Розріжте вздовж з одного боку.
- Приправте сіллю, перцем.
- Змастіть маслом і поставте в прохолодне місце на 2 години.
- Цибулю-порей розріжте уздовж навпіл, ретельно промийте, обсушіть і наріжте півкільцями.
- Гриби почистіть і половину наріжте пластинками.
- Цибулю-порей обсмажте на вершковому маслі, додайте гриби, смажте, помішуючи, поки майже вся рідина не випарується.
- Посипте сіллю та перцем, додайте трохи чебрецю та тушкуйте під кришкою.
- Змішайте начинку з сухарями і заповніть виріз м’яса.
- Виріз зашийте білими нитками або скріпіть зубочистками.
- Обсмажте м'ясо на сковороді з олією.
- Перекладіть в жаровню.
- Випікайте приблизно 30 хвилин при 190 градусах.
- Накрийте рештою нарізаними половинками грибами та помідорами.
- Випікайте ще близько 25 хвилин.