Не знаєте, що приготувати на обід? Спробуйте рецепт з лисичками та особливою картоплею.
Читайте також Легкі салати з курячими стріпсами "Легко!": три ідеї для вечері
Це легендарний рецепт картоплі з лисичками, який точно сподобається кожному. Він надзвичайно легкий у приготуванні, а смак – неймовірний.
Рецепт картоплі з лисичками
- Час: 60 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Очищуємо картоплю, робимо надрізи гострим ножем, але не прорізаємо до кінця.
- Варимо картоплю у киплячій, підсоленій воді протягом 10 – 15 хвилин (час залежить від розміру).
- Лисички миємо, так само проварюємо у киплячій воді протягом 3 – 4 хвилин.
- Тепер картоплю викладаємо у жаротривку форму, поливаємо оливковою олією, посипаємо сіль та перець. Ставимо у духовку на режим гриль чи обдув при 240 градусах. Запікаємо 15 хвилин, щоб стала рум’яна.
- Для лисичок кидаємо шмат масла на сковорідку, часник. Обсмажуємо протягом 5 – 7 хвилин на помірному вогні.
- Для соусу змішуємо сметану, кріп, сіль та мелений чорний перець.
Смачного!