Мандаринове варення – це чудові зимові ласощі, які можна створити власноруч. Перегляньте найсмачніший та найпростіший рецепт солодкого десерту. Його можна подавати до тостів чи млинців.
Цікаво Для тих, хто не встигає: рецепт "лінивих" пампухів, які можна приготувати дуже швидко
Рецепт мандаринового варення
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Така смакота / Фото unsplash
Приготування:
- Подрібніть мандарини та покладіть у каструлю.
- З’єднайте їх з рештою інгредієнтів.
- Варіть на повільному вогні, періодично помішуючи. Коли суміш загусне, видаліть гілочки чебрецю.
- Варення розкладіть по банках та помістіть у холодильник.
Як обрати солодкі мандарини
Купуйте мандарини з яскраво-оранжевою шкіркою. Чим насиченіший колір, тим ймовірніше, що мандарини будуть солодкими.Вони повинні бути важкими для свого розміру, що може свідчити про високий вміст соку та солодкість.