Пишні оладки готують з додаванням домашнього сиру, молока та яєць. Вони легкі у приготуванні. Вже за 20 хвилин смачний сніданок у вас на столі.
Читайте також Тарілка здорового харчування: як їсти щодня, щоб залишатися здоров
Подавайте готові оладки з полуницею, будь-якими фруктами, сметаною або йогуртом.
Як приготувати сирні оладки
- Час: 25 хвилин
- Порції: 2 – 3
- Калорійність на 100 грамів: 175 ккал
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
- Домашній сир пропустіть через сито. У мисці змішайте яйця з сиром, перемішайте.
- Далі – додайте сіль, борошно, цукор, ванільний цукор, молоко, перемішайте до однорідної консистенції.
Процес обсмаження оладок на пательні/ Фото Рexels
- На розігрітій пательні з олією обсмажте оладки з двох сторін до золотої скоринки.
- Полуницю помийте, розріжте навпіл.
- Лохину помийте, викладіть фрукти у тарілку.
Сирні оладки з фруктами/ Фото Рexels
- Викладіть на тарілку готові оладки, додайте мед. Подавайте гарячими. Смачного!