Ця хрустка королева весняного городу додає яскравих барв на нашому столі. З неї можна приготувати велику кількість страв, але особливу популярність мають салати.
Цікаво Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день
Салат з редиски та яблука
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Редис помийте і наріжте на великі шматочки.
- Те ж саме зробіть з огірком.
- Яблуко розріжте навпіл і видаліть серцевину. Також наріжте його невеликими кубиками неправильної форми.
- Салат промийте і обсушіть. Листя салату порвіть руками.
- Викладіть в миску салат і огірок, потім змішайте яблуко і редис. Викладіть паростки поверх салату з редьки та огірків.
- В окремій мисці змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець.
- Рівномірно полийте салат. Подавайте після охолодження в холодильнику.
Салат з редиски та цибулі-шалот
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Листя салату промийте й обсушіть.
- Шалот та редис наріжте тонкими скибочками, замочіть на деякий час у холодній воді, потім обсушіть.
- Змішайте лимонний сік з сіллю, перцем і оливковою олією. Часник почистіть і продавіть через прес, додайте в основний соус.
- Змішайте всі інгредієнти та полийте соусом.