Ця хрустка королева весняного городу додає яскравих барв на нашому столі. З неї можна приготувати велику кількість страв, але особливу популярність мають салати.

Цікаво Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день

Салат з редиски та яблука

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Редис помийте і наріжте на великі шматочки.
  2. Те ж саме зробіть з огірком.
  3. Яблуко розріжте навпіл і видаліть серцевину. Також наріжте його невеликими кубиками неправильної форми.
  4. Салат промийте і обсушіть. Листя салату порвіть руками.
  5. Викладіть в миску салат і огірок, потім змішайте яблуко і редис. Викладіть паростки поверх салату з редьки та огірків.
  6. В окремій мисці змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець.
  7. Рівномірно полийте салат. Подавайте після охолодження в холодильнику.

Салат з редиски та цибулі-шалот

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Листя салату промийте й обсушіть.
  2. Шалот та редис наріжте тонкими скибочками, замочіть на деякий час у холодній воді, потім обсушіть.
  3. Змішайте лимонний сік з сіллю, перцем і оливковою олією. Часник почистіть і продавіть через прес, додайте в основний соус.
  4. Змішайте всі інгредієнти та полийте соусом.