Початок дня – це той особливий момент, коли ми готуємось увійти в шалений ритм життя з безліччю справ та зустрічей, зазначає 24 Канал. Однак з настанням осінньої прохолоди багатьом з нас доволі нелегко прокинутися з енергією, затриматися в моменті.

Не пропустіть Секрети – прості, результат – фантастичний: як довести смак курочки до ідеалу

Та вихід є: сніданок – це те, що допоможе відчути задоволення і мотивацію до нових звершень. Тож пропонуємо його урізноманітнити, замінивши класичну яєчню на боул з курячими стріпсами, який призначений не лише для смакування, а й для створення витонченого естетичного ранкового ритуалу.

Стріпси – вдала опція для сніданку

Існує хибне переконання, що курячі стріпси з ніжного філе є вдалим рішенням лише для обіду чи вечері. Насправді ж цей продукт більш універсальний та може допомогти ефективно розпочати ваш день.

Переваг у цього продукту чимало. Зокрема, з курячими стріпсами не доведеться витрачати багато часу біля плити, адже процес їх приготування вкрай простий. Не треба мити та нарізати м'ясо і проводити інші складні маніпуляції з інгредієнтами, достатньо лише однієї упаковки стріпсів від ТМ "Наша Ряба", кілька додаткових інгредієнтів, пів години – і оригінальний та смачний сніданок вже на вашому столі. А зекономлений час ви зможете приділити собі чи рідним.

Та й вибір страв, які можна приготувати з курячими стріпсами – великий. Тож з таким головним інгредієнтом точно не доведеться турбуватися про одноманітність ранкових страв.

Якщо курятина – то лише від надійного бренду

Та щоб страва вдалась, варто обирати перевірений та якісний бренд. ТМ "Наша Ряба" – це надійний виробник курятини, якому українці довіряють вже понад 20 років.

Бренд "Наша Ряба" знають 98% наших громадян, а кожен другий купує продукцію від виробника. Довго шукати курячі стріпси чи іншу продукцію бренду не доведеться: асортимент представлений у супермаркетах та власних і партнерських магазинах компанії, що налічують близько 1500 точок по всій Україні.

А як із курячими стріпсами ТМ "Наша Ряба" приготувати боул – розповідаємо у покроковому рецепті.

Рецепт ранкового боулу з куркою

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Боул з курячими стріпсами / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте пательню з олією на середньому вогні. Викладіть нарізані стріпси та обсмажуйте до золотистої скоринки 10 – 15 хвилин.

  2. У великій мисці змішайте курячі стріпси з оливковою олією, соєвим соусом, сіллю та чорним перцем.

  3. Червону цибулю помийте, очистіть та наріжте соломкою.

  4. У миску з курячими стріпсами викладіть руколу, червону цибулю, листя салату та помідори, нарізані на кубики.

  5. Додайте до страви нут.

  6. Подавайте боул, прикрашений шматком лимона.

Смачного!