19 березня,
15:50
Завжди готувала мама на сніданок: рецепт смажених у яйці грінок
Джерело:
PysznosciДеякі страви мають магічну силу повертати спогади. Яєчний хліб – один з них. Це проста страва, яка у багатьох асоціюється з дитинством.
Хто з нас не пам'ятає смачні сніданки, які готували бабусі та мами?Грінки, обсмажені у яйці, є одним із них. Все, що вам знадобиться – це скибочка хліба, яйце, сіль і масло. А смак... це буде поезія.
Не пропустіть Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів
Грінки у яйці
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
– 4 скибочки хліба;
– 2 яйця;
– 3 столові ложки тертого сиру;
– 1 столова ложка вершкового масла.
Приготування:
- Яйця збийте виделкою в тарілці.
- Приправте сіллю і перцем.
- Занурте скибочки хліба в яєчну суміш так, щоб яйце повністю покрило хліб.
- Трохи розігрійте на сковороді. Щоб воно не підгоріло, можна додати трохи олії.
- Обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.
- В кінці посипте шматочки хліба тертим сиром і накрийте сковороду кришкою. Нагрівайте, поки сир не розплавиться.
- Готові бутерброди викладіть на блюдо.
- Ви можете прикрасити все додатково нарізаною цибулею і подати з кетчупом.
- Саму яєчну масу також можна збагатити невеликою кількістю спецій, таких як орегано, солодкий, копчений або гострий перець.