Простіше не буває: рецепт пиріжків з цибулею та беконом

7 червня 2023, 11:51
Читать новость на русском

Інколи так хочеться чогось смачного, але щоб не стояти годинами на кухні. У нас є рецепт простої та швидкої солоної закуски зі звичайної цибулі та готового тіста.

Щоб приготувати цей смачний пиріг, чи навіть можна назвати їх відкритими пиріжками потрібно мінімум зусиль, часу та продуктів. Іноді найпростіші речі можуть здивувати, як ця страва.

Читайте також Смачний вибір для маленьких гурманів: чому курячі гомілки так подобаються дітям

Надзвичайно простий рецепт, але й божественно смачно. Ми впевнені, що така закуска підійде як до звичайного столу, так і до святкового.

Швидкий пиріг з цибулею та беконом

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
 – 500 г листкового бездріжджового тіста;
 – 60 – 80 грамів бекону;
 – 120 – 140 грамів цибулі;
 – оливкова або рослинна олія;
 – трішки бальзамічного оцту;
 – сіль, свіжі трави;
 – трішки меду.

Приготування:

  • Розморожене тісто обережно розгортаємо і розділяємо на шість частин. Кожен шматок трішки проколюємо виделкою, щоб не так сильно деформувалися у процесі випікання.
  • На пергамент наливаємо трішки олії, бальзамічного оцту, сіль, тим'ян (ось тут можна додати ще меду). Викладаємо кільце цибулі, на нього скибки бекону, зверху листкове тісто. За бажанням можна змастити яйцем, але це не обов’язково.

  • Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 25 – 30 хвилин. Слідкуйте, щоб тісто було повістю приготоване.
  • Коли пиріг готовий, залишаємо його на 2 хвилини відпочити.

Смачного!

Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати домашню вертуту з сиром та шпинатом за нашим рецептом.