Улюблений у Кардашянів: готуємо легендарний нарізаний салат La Scala

5 листопада 2022, 11:16
Читать новость на русском

Зіркове сімейство Кардашянів обожнює все вишукане та з вау ефектом. Саме так ми можемо сказати і про цей рецепт нарізаного салату з айсберга, нуту та пікантного салямі. Він просто неймовірний!

Салат La Scala – це кулінарний шедевр, який був представлений у 50-х роках шеф-кухарем Жаном Леоном у бутику La Scala в Беверлі-Хіллз. Смачна страва поєднала два види салату, салямі, нут і сир.

Читайте також Цікаве поєднання: котлети із яловичини та курятини

Протягом багатьох років цей салат куштували такі знаменитості, як Елізабет Тейлор, Джулія Робертс і Леонардо Ді Капріо, а також Джон Кеннеді. Не обійшлося і без Кардашянів!

Ми дібрали для вас автентичний рецепт салату La Scala, хоч деякі кулінари готують його з авокадо та половинками помідорів чері.

Рецепт салату La Scala

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4
Інгредієнти для заправки:
 – 1/3 склянки оливкової олії;
 – 1/4 склянки червоного винного оцту;
 – 2 чайні ложки діжонської гірчиці;
 – 1/2 чайної ложки солі;
 – 1/4 чайної ложки перцю.
Для салату:
 – салямі;
 – 1 банка консервованого нуту;
 – 1/2 склянки тертої моцарели;
 – 1/4 склянки пекоріно (за бажанням);
– качан салату айсберга.

Приготування:

  • Змішайте інгредієнти заправки у банці або за допомогою вінчика.
  • Злийте воду та промийте нут, додайте заправку. Залиште його на 1 – 2 години маринуватися або відразу додайте в салат.
  • Додайте нарізаний салат айсберг, салямі, маринований нут, моцарелу та перемішайте.

Смачного!