Для такої ковбаски потрібне цукрове печиво на кшталт "До кави" або "Корівка". Згущене молоко і масло об'єднає його в неймовірний десерт.
Варто спробувати Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день
Шоколадна ковбаска
- Час: 10 хвилин + 2 години
- Порцій: 6
Приготування:
- Викладіть печиво на пергамент, накрийте його другим листом та розімніть качалкою. Також можна скористатися для цього товкачиком або блендером.
- Подрібніть горіхи. Всипте їх до миски з печивом. Додайте какао, згущене молоко, розм'якшене масло та перемішайте руками в рукавичках.
- Вимішуйте дуже ретельно, розчавлюючи грудочки печива та масла, щоб утворилася однорідна маса.
- Загорніть масу в харчову плівку та розкачайте ковбаску.
- Покладіть ковбаску в морозильну камеру на 2 години.