Щоб навчити вас готувати справжній шоколадний брауні з волоськими горіхами, учасниця кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня" Яна Беденко поділилася рецептом випічки, за яким сама готує для рідних і друзів.

Читайте також Смачний спосіб зігрітися: 3 рецепти супів із курки, які сподобаються всій родині

Брауні – класичний американський десерт, який популярний ще з 1896 року і не тільки в США. Шоколадний десерт з волоськими горіхами швидкий та простий у приготуванні, а смакує нереально!

Рецепт шоколадного брауні

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 8


Шоколадний брауні / Фото Unsplash

Приготування:

  1. Просушіть волоський горіх на сухій сковорідці протягом 5 хвилин. Охолодіть їх та наріжте ножем на дрібні шматочки.
  1. На водяній бані розтопіть шоколад та вершкове масло. Трішки охолодіть масу.
  1. У окремому посуді змішайте яйця та цукор виделкою, але не збивайте масу.
  1. При постійному помішуванню змішайте яєчну масу з шоколадною.
  1. Додайте борошно та перемішайте тісто до однорідного стану.
  1. Висипте до шоколадного тіста горіхи та легенько перемішайте.
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте брауні у квадратній формі протягом 12 – 18 хвилин.
  1. Готовий брауні трішки охолодіть, наріжте на порційні шматки та подавайте до столу з кулькою морозива. Смачного!