7 лютого,
11:21
Діти будуть задоволені: готуємо шоколадні бомбочки з нутелою
Джерело:
Ектор Хіменес-БравоШеф-кухар Ектор Хіменес-Браво хоч і на дієті, але від цих булочок не зміг відмовитися. Спробуйте і ви!
Пухкі, солодкі булочки з шоколадною пастою чудово підійдуть до сніданку чи на перекус. Від них просто шаленіють діти, адже це справжня насолода.
Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному
За рецептом українського шеф-кухаря колумбійського походження Ектора Хіменеса-Браво, шоколадні бомбочки вийдуть з першого разу.
Рецепт шоколадних бомбочок
- Час: 1 – 2 години
- Порції: 10 – 12 штук
– 200 грамів молока;
– цукор;
– 7 грамів сухих дріжджів;
– 2 яйця і жовток для змащування;
– 550 грамів борошна;
– 75 грамів олії;
– 300 грамів нутели;
– цукрова пудра для посипки.
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Замішуємо дріжджове тісто: з'єднуємо тепле молоко, цукор, дріжджі та яйця. Перемішуємо вінчиком.
- Вибиваємо яйця, висипаємо борошно, олію та замішуємо однорідне тісто.
- Розкачуємо його в шар та вирізаємо склянкою кружечки.
- Начиняємо шоколадною пастою, защипаємо краї та викладаємо на деко.
- Змащуємо пиріжки жовтком та відправляємо випікатися в духовку до готовності.
Смачного!