Джерело: Smachno News

Швейцарський шоколадний рулет у поєднанні із вершковим кремом сподобається всій родині.

Читайте також Як приготувати круасани з готового листового тіста

Рецепт шоколадного рулету

Шоколадний рулет з вершковим кремом/ Фото freepik.com

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте борошно з какао, додайте сіль, розпушувач, перемішайте.
  3. Окремо у мисці змішайте яйця з цукровою пудрою, збийте міксером до однорідної консистенції, влийте у борошно, збийте міксером.
  4. Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Деко вистеліть пергаментом, змастіть вершковим маслом, вилийте тісто і відправте запікатись протягом 10-15 хвилин до готовності.
  5. Викладіть готове тісто, залиште для охолодження.
  6. Для приготування крему збийте міксером вершки з ванільним цукром.
  7. Готове тісто змастіть вершковим кремом, сформуйте у рулет. Викладіть рулет на тарілку. Смачного!