Укр Рус
18 листопада, 22:35
2

Хіт для тостів і багета: ця намазка зникає зі столу за хвилини

Основні тези
  • Намазка на хліб з плавлених сирків готується з дешевих інгредієнтів за 10 хвилин.
  • Вона підходить для хрусткого багета чи ранкових тостів і може зберігатися у холодильнику кілька днів. 

Намазка на хліб – це та дрібниця, яка може перетворити звичайний перекус на щось по-справжньому приємне. Це справжній порятунок, коли потрібно щось смачне "тут і зараз".

Така закуска не потребує складних продуктів та має ніжну текстуру, повідомляє 24 Канал з посиланням на ТікТок yuliia.senych. Ця намазка ідеально підходить для хрусткого багета чи ранкових тостів. 

Цікаво Улюблена страва студентів: як ідеально приготувати смажену картоплю 

Як приготувати намазку з плавлених сирків? 

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4 

Інгредієнти: 
– 1 варене яйце; 
– 1 плавлений сирок; 
– 1 зубчик часнику; 
– сіль, перець до смаку; 
– 1 столова ложка майонезу; 
– 1 чайна ложка гірчиці. 

Бюджетно та дуже смачно / Фото "Смачненьке"

Приготування: 

  1. Плавлений сирок і часник натріть на дрібній терці.
  2. Додайте майонез і гірчицю.
  3. Посоліть та поперчіть до смаку.
  4. Натріть яйце та перемішайте.
  5. Багет підсмажте з обох сторін і змастіть намазкою. 

Як варити яйця для салату? 

Покладіть яйця в каструлю та залийте холодною водою, пише all recipes. Доведіть воду до кипіння, додайте 1 столову ложку солі та негайно зніміть з вогню. 

Накрийте кришкою й залиште яйця в гарячій воді на 10 – 12 хвилин. В цьому випадку краще перетримати яйця у кипʼятку, аніж витягнути їх раніше. 

Що ще приготувати на швидку руку?