Швидка насолода: печиво з яблук, яке просто тане в роті
2 вересня 2021,
19:55
Читать новость на русском
Джерело:
Ukr.mediaЯблука – головний фрукт ранньої осені. З них можна приготувати безліч усяких смаколиків. І кожна страва тішитиме яскравим смаком.
На легке яблучне печиво піде значно менше часу, аніж на пиріг. А результат – ніжна текстура, запаморочливий аромат – не залишить нікого байдужим.
До теми "Та сама курочка": у магазинах з'явився загадковий бренд – кому він належить
Цей десерт вийде навіть у новачка. То що, почнімо готувати? Якраз упораємося до вечірнього чаю.
Легке печиво, яке тане у роті / Фото Ukr.media
Інгредієнти
- яблука – 270 грам (нечищені)
- борошно – 170 грам
- вершкове масло – 100 грам (воно має бути кімнатної температури)
- яйце – 1 штука
- цукор – 80 грам
- ванільний цукор – 10 грам
- розпушувач – 1 чайна ложка
- дрібка солі
- кориця (за бажанням) – 1/3 чайної ложки
Приготування
- До м'якого вершкового масла додаємо цукор, ванільний цукор, дрібку солі і корицю (за бажанням). Збиваємо впродовж 1 – 2 хвилин. Потім додаємо яйце, збиваємо до однорідності.
- Додаємо розпушувач, перемішуємо, після цього додаємо решту інгредієнтів та знову перемішуємо.
- Чистимо яблука від шкірки та серцевини, нарізаємо маленькими кубиками або натираємо на крупній тертці. Додаємо їх до тіста та перемішуємо.
- Застеляємо деко пергаментним папером. Викладаємо кульки, залишаючи між ними відстань, адже вони будуть рости.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів та випікаємо печиво 15 – 20 хвилин.