З цим рецептом ваші будні господині будуть не такими виснажливими. Кілька найпростіших інгредієнтів, трішки магії – і рідні вже просять про добавку, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".
Не пропустіть Блекаути будуть не страшні: "кулінарна" підготовка до відключення світла від письменника
Так буде ще смачніше!
Спробуйте посипати пиріг ближче до кінця приготування кунжутом. Цей простий секрет допоможе надати виточненості навіть елементарній страві, підказує портал Ukr.Media.
Як приготувати простий пиріг з капусти?
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів капусти;
– 2 яйця;
– 1 чайна ложка солі;
– 3 столові ложки борошна;
– зелена цибуля;
– олія.
Приготування:
- Капусту тонко нарізаємо, змішуємо з яйцями, борошном та сіллю. Добре перемішуємо.
- Додаємо дрібно нашатковану зелень і ще раз перемішуємо.
- На пательню наливаємо олію, викладаємо суміш та накриваємо кришкою. Готуємо на середньому вогні 10 хвилин.
- Перевертаємо пиріг, посипаємо кунжутом і готуємо ще 10 хвилин.
Смачного!
Чим ще потішити рідних?
Спробуйте вразити рідних поліськими малімонами.
Це особливий рецепт дерунів, які виходять особливо ніжними завдяки картопляному пюре.