Швидкий рецепт плову в рукаві: страва для лінивих

6 липня 2022, 16:54
Читать новость на русском

Не хватає часу на щоденні приготування страв? Ми підготували для вас рецепт швидкого плову в рукаві, який не тільки зекономить час, а й смачно нагодує всю родину.

Не обов’язково перемивати весь посуд і кухню після приготування плову – скористайтеся рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво. Він приготував цю популярну, ситну страву у рукаві для запікання. Мінімум зусиль та максимум смаку!

Читайте також Всього чотири інгредієнти: рецепт ірландського хліба на молочній сиворотці

Рецепт плову в рукаві

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 1 – 2
Інгредієнти:
 – 50 грамів моркви;
 – 50 грамів цибулі;
 – 100 грамів свинини;
 – 100 – 150 грамів рису басматі;
 – 5 грамів коріандру;
 – 5 грамів зіри;
 – 5 грамів куркуми;
 – 5 грамів копченої паприки;
 – 200 – 250 мілілітрів води;
 – 20 мілілітрів оливкової олії;
 – 30 грамів винограду.

Приготування:

  1. Ретельно почистіть овочі від шкірки, помийте проточною водою.
  1. Наріжте моркву та цибулю довільними шматочками. Свинину середніми шматками.
  1. Підготуйте рукав для випікання. Висипте в нього рис, зверху покладіть шматочки свинини та овочі. Рясно посипте все спеціями та полийте оливковою олією. Зверху викладіть свіжий виноград.
  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  1. Влийте воду до страви та щільно зав'яжіть рукав для випікання. Відправте плов в духовку на 50 – 60 хвилин.
  1. Обережно відкрийте рукав, випустіть гарячий пар та перекладіть страву на порційні тарілки.

Смачного!