6 липня,
16:54
Швидкий рецепт плову в рукаві: страва для лінивих
Джерело:
інстаграм Ектора Хіменеса-БравоНе хватає часу на щоденні приготування страв? Ми підготували для вас рецепт швидкого плову в рукаві, який не тільки зекономить час, а й смачно нагодує всю родину.
Не обов’язково перемивати весь посуд і кухню після приготування плову – скористайтеся рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво. Він приготував цю популярну, ситну страву у рукаві для запікання. Мінімум зусиль та максимум смаку!
Читайте також Всього чотири інгредієнти: рецепт ірландського хліба на молочній сиворотці
Рецепт плову в рукаві
- Час: 60 хвилин
- Порції: 1 – 2
– 50 грамів моркви;
– 50 грамів цибулі;
– 100 грамів свинини;
– 100 – 150 грамів рису басматі;
– 5 грамів коріандру;
– 5 грамів зіри;
– 5 грамів куркуми;
– 5 грамів копченої паприки;
– 200 – 250 мілілітрів води;
– 20 мілілітрів оливкової олії;
– 30 грамів винограду.
Приготування:
- Ретельно почистіть овочі від шкірки, помийте проточною водою.
- Наріжте моркву та цибулю довільними шматочками. Свинину середніми шматками.
- Підготуйте рукав для випікання. Висипте в нього рис, зверху покладіть шматочки свинини та овочі. Рясно посипте все спеціями та полийте оливковою олією. Зверху викладіть свіжий виноград.
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Влийте воду до страви та щільно зав'яжіть рукав для випікання. Відправте плов в духовку на 50 – 60 хвилин.
- Обережно відкрийте рукав, випустіть гарячий пар та перекладіть страву на порційні тарілки.
Смачного!