Коли бракує часу на приготування ситної основної страви, завжди можна скористатися рецептами салатів. Вони не потребують багато часу та дозволяють використати інгредієнти, які є у кожному холодильнику.
Читайте також Простий рецепт курочки із сезонними овочами для усієї сім'ї
Салат з буряка та фети – це швидка страва, яка зуміє не лише потішити гарним смаком, а й наповнить організм вітамінами та такою необхідною енергією.
Рецепт салату з буряка та фети
Час: 15 хвилин
Порцій: 2
Швидко, смачно та поживно / Фото Ania Starmach
Інгредієнти:
- запечені буряки – 3 великих або 4 маленьких;
- сир фета – 100 грамів;
- волоські горіхи або арахіс – 2 столові ложки;
- рукола – 2 жмені;
- оливкова олія – 2 столові ложки;
- мед – 1 чайна ложка;
- бальзамічний оцет – 1 чайна ложка;
- сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Буряк та фету нарізаємо кубиками.
- Руколу нарізаємо крупними шматочками.
- У невеликій мисці змішуємо оливкову олію, оцет, мед, сіль та перець.
- Горіхи обсмажуємо до золотистого кольору.
- Ретельно перемішуємо усі інгредієнти у великій мисці.
Смачного!