Швидкий салат із морепродуктами за 5 хвилин за рецептом шеф-кухаря Євгена Сушка

26 лютого 2021, 12:43
Читать новость на русском

Український шеф-кухар Євген Сушко цінує час, тож пропонує рецепт швидкого салату з морепродуктами. Ви зможете приготувати його вдома за 5 хвилин.

Коли ти цілий день проводиш на кухні, адже це твоя робота, вдома хочеться поїсти не менш смачно, але витрачаючи на приготування всього кілька хвилин.

Читайте такожСмачний тарт із франжипаном та ягодами за рецептом шеф-кухаря Євгенія Сушко

Шеф-кухар Євген Сушко підготував для читачів швидкий та смачний салат із морепродуктами, який ви зможете приготувати вдома після робочого дня витрачаючи всього 5 хвилин.

Також цей салат врятує вас, якщо прийшли неочікувано гості, а пригостити їх не має чим – раз, два, три та страва вже на столі!

Як приготувати салат із морепродуктами

Інгредієнти:
– креветки, кальмари;
– салатний мікс;
– авокадо;
– помідори чері;
– зелене яблуко;
– олія з виноградних кісточок або оливкова олія;
– сир пармезан;
– варене кіноа.
  1. Ретельно розігрійте сковорідку та обсмажте кальмари та креветки періодично помішуючи їх. Для обсмажування морепродуктів достатньо кількох хвилин. Вкінці приготування трішки посоліть креветки та кальмари.
  2. Перемішуємо у глибокій мисці листя салату з готовим кіноа, додаємо перець та сіль. Заправляємо салат олією й викладаємо на тарілки.
  3. Додаємо нарізане скибочками зелене яблуко та авокадо, притрушуємо тертим пармезаном й додаємо розрізані навпіл помідори чері.
  4. На готову страву викладаємо гарячі обсмажені морепродукти та подаємо до столу. Смачного!