Бісквітний омлет – це об'ємний та пишний сніданок, який можна подавати як з солоними, так і солодкими додатками. Його головний секрет – добре збиті білки, які зроблять страву повітряною та вкрай ніжною.

Читайте також Весь секрет – у фрикадельках: готуємо суп із курятиною за оригінальними рецептами

Рецепт бісквітного омлету

Час: 15 хвилин

Порцій: 1

Приготування:

  • Беремо яйця, відокремлюємо білки від жовтків.
  • Білки збиваємо з дрібкою солі.
  • Додаємо борошно та молоко, акуратно перемішуємо масу.
  • На пательні розігріваємо масло, виливаємо масу, накриваємо кришкою та смажимо по 5 хвилин з кожного боку.
  • Подаємо з улюбленими солодкими або солоними додатками.

Смачного!