Бісквітний омлет – це об'ємний та пишний сніданок, який можна подавати як з солоними, так і солодкими додатками. Його головний секрет – добре збиті білки, які зроблять страву повітряною та вкрай ніжною.
Читайте також Весь секрет – у фрикадельках: готуємо суп із курятиною за оригінальними рецептами
Рецепт бісквітного омлету
Час: 15 хвилин
Порцій: 1
Приготування:
- Беремо яйця, відокремлюємо білки від жовтків.
- Білки збиваємо з дрібкою солі.
- Додаємо борошно та молоко, акуратно перемішуємо масу.
- На пательні розігріваємо масло, виливаємо масу, накриваємо кришкою та смажимо по 5 хвилин з кожного боку.
- Подаємо з улюбленими солодкими або солоними додатками.
Смачного!