Різноманітні смузі вже давно здобули популярність та підкорили всіх своєю простотою та користю. Буряковий сік з яблуками та морквою – чудовий вітамінний заряд, який сподобається як дорослим, так і дітям.

Читайте Борщ із секретним інгредієнтом – страва, яка посмакує всій родині

Рецепт бурякового соку

Час: 30 хвилин
Порцій: 4

Особливий напій / Фото ania gotuje

Інгредієнти:

  • 2 кілограми буряка;
  • 500 грамів яблук;
  • 350 грамів моркви.

Приготування:

  1. Овочі та яблука промийте під проточною водою і очистіть від шкірки. Буряк має бути тонким і твердим. Чим свіжіший і молодший буряк, тим більше в ньому соку і менш терпкий смак.
  2. Щоб ідеально доповнити буряковий сік, оберіть тверді, соковиті і кисло-солодкі яблука.
  3. Яблуко, буряк і моркву дрібно наріжте. Розмір шматочків залежить від розміру вхідного отвору соковижималки.
  4. По черзі кладіть в соковижималку шматочки овочів і яблук.
  5. За бажанням отриманий сік можна перелити через ситечко в другу ємкість, щоб позбутися від піни, яка збирається зверху. Буряковий сік з додаванням моркви і яблук повинен бути досить солодким.
  6. За бажанням можна розбавити сік водою або додати кубики льоду, оскільки він має дуже насичений смак.