Українська телеведуча та улюблениця мільйонів – Леся Нікітюк поділилася із шанувальниками надзвичайно смачним рецептом сирного печива, яке приготувала власноруч та виклала на своїй сторінці в інстаграм.
Читайте також Рецепт традиційних австрійських рогаликів на Різдво
Леся Нікітюк переконує, що рецепт печива нереально смачний, та й на приготування вам не потрібно витрачати багато часу.
До речі, ви з легкістю можете нанизати таке печиво на кольорову стрічку та повісити його на святкову ялинку, замість іграшок.
Як приготувати сирне печиво вдома
- Помийте курячі яйця, просушіть паперовим рушником. Вибийте яйця в глибоку миску та розітріть з цукром, маса повинна посвітліти.
- Домашній сир перетріть через сито, щоб не було грудочок та текстура печива була ніжнішою. Додайте сир до яєчної маси.
- Додайте до яєчної маси рисове борошно, розпушувач, дрібку солі, ванільний цукор, влийте теплого молока – перемішайте.
- У вас повинно вийти густе тісто, за консистенцію воно схоже на густу сметану.
- Розлийте тісто у силіконові форми для випікання та відправте в духовку при 180 градусах на 20-25 хвилин до готовності.
- Готове сирне печиво охолодіть при кімнатній температурі та задекоруйте на ваш смак: шоколадом, айсінгом або карамеллю. Смачного!