Сирне печиво у формі ялинок за рецептом Лесі Нікітюк

8 грудня 2020, 11:15
Читать новость на русском

Харизматична Леся Нікітюк розпочала святкові приготування та спекла надзвичайно красиві ялиночки з сирного тіста. Дівчина залюбки поділилась рецептом печива з шанувальниками у соцмережі, щоб їх міг приготувати вдома кожен охочий.

Українська телеведуча та улюблениця мільйонів – Леся Нікітюк поділилася із шанувальниками надзвичайно смачним рецептом сирного печива, яке приготувала власноруч та виклала на своїй сторінці в інстаграм.

Читайте також Рецепт традиційних австрійських рогаликів на Різдво

Леся Нікітюк переконує, що рецепт печива нереально смачний, та й на приготування вам не потрібно витрачати багато часу.

До речі, ви з легкістю можете нанизати таке печиво на кольорову стрічку та повісити його на святкову ялинку, замість іграшок.

Як приготувати сирне печиво вдома

Інгредієнти:
– 100 г цукру;
– 2 яйця;
– 110 мл молока;
– 175 г домашнього сиру;
– 100 г рисового борошна;
– 3 г розпушувача;
– ванільний цукор;
– сіль.
  1. Помийте курячі яйця, просушіть паперовим рушником. Вибийте яйця в глибоку миску та розітріть з цукром, маса повинна посвітліти.
  2. Домашній сир перетріть через сито, щоб не було грудочок та текстура печива була ніжнішою. Додайте сир до яєчної маси.
  3. Додайте до яєчної маси рисове борошно, розпушувач, дрібку солі, ванільний цукор, влийте теплого молока – перемішайте.
  4. У вас повинно вийти густе тісто, за консистенцію воно схоже на густу сметану.
  5. Розлийте тісто у силіконові форми для випікання та відправте в духовку при 180 градусах на 20-25 хвилин до готовності.
  6. Готове сирне печиво охолодіть при кімнатній температурі та задекоруйте на ваш смак: шоколадом, айсінгом або карамеллю. Смачного!