Сирники – ідеальний варіант для будь-якого прийому їжі. Також їх можна готувати солодкими, або соленими. Все залежить від ваших смаків.
Читайте також Яблучна шарлотка на хлібі – легкий рецепт солодкої випічки на щодень
Пропонуємо вам приготувати домашні сирники з ваніллю. За бажанням можна додати до них родзинки, курагу або в'ялену журавлину. Цим рецептом користується сам Євген Клопотенко, тому за якість сирників можете не хвилюватися!
Рецепт домашніх сирників
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Розімніть домашній сир виделкою, щоб не було грудочок.
- У великій мисці змішайте яйце, борошно, цукор, ванільний цукор, сіль та ретельно вимішайте сирне тісто.
- Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні.
- Сформуйте з тіста сирники, обваляйте їх у борошні та обсмажте на сковорідці з обох сторін до золотавої скоринки.
- Подавайте сирник зі сметаною, домашнім варенням або згущеним молоком. Смачного!
Відеорецепт приготування домашніх сирників від Євгена Клопотенка: