Джерело: 24 канал

Ніжний та легкий сирний торт без випікання можна готувати у будні та свята. Солодкий десерт сподобається дітям і дорослим.

Читайте також Як приготувати шоколадний рулет з вершковим кремом: домашній рецепт

Рецепт торту

Сирний торт / Фото freepik.com

  1. Для приготування торту ретельно подрібніть печиво у крихту.
  2. У мисці з'єднайте печиво з цукром, додайте половину розтопленого масла, перемішайте до однорідної консистенції.
  3. У форму діаметром 28 см викладіть печиво, розподіліть і відправте у холодильник на декілька годин.
  4. У тарілці желатин залийте водою, залиште при кімнатній температурі.
  5. У мисці змішайте м'яке вершкове масло з цукром, додайте ванільний цукор, збийте міксером. Далі – додайте сир, сметану, перемішайте до однорідної консистенції.
  6. У каструлі розігрійте желатин з водою. Половину залиште.
  7. Окремо в мисці збийте міксером вершки, додайте теплий желатин, перемішайте і влийте у миску з сиром і сметаною.
  8. У форму з печивом викладіть сирковий крем, розподіліть і відправте в холодильник на 3-4 години.
  9. У мисці з'єднайте ягідний сироп з іншою частиною теплого желатину. На застиглий шар викладіть ягідний сироп і відправите в холодильник ще на 2 години.
  10. Готовий торт викладіть на тарілку. Смачного!