Наче щойно принесли замовлення: скільки треба варити заморожені хінкалі
- Заморожені хінкалі слід варити 10 – 15 хвилин після того, як вони спливуть на поверхню.
- Пропорція води до хінкалі повинна бути як мінімум 4:1, з додаванням солі, лаврового листка та спецій.
Якщо захочеться поласувати чимось смачненьким – грузинські хінкалі будуть дуже доречними. Їх можна купити вже готовими, але головне правильно їх зварити.
Купівля готових страв – це чудова можливість зекономити чимало часу та поласувати чимось смачненьким. Хінкалі точно будуть гарним вибором, а як їх варити – розповість 24 Канал з посиланням на портал "Смачнота".
Цікаво Ви зробите його за 10 хвилин: найкращий салат з "пекінки та горошку"
Скільки часу треба варити заморожені хінкалі?
Час варіння заморожених хінкалі потрібно відраховувати від того моменту, коли вони сплили на поверхню. Після цього потрібно засікти від 10 до 15 хвилин, залежно від розміру та начинки.
Хінкалі – це дуже смачно / Фото Pixabay
Також у процесі треба кілька разів перемішати хінкалі. Завдяки цьому вони не злипнуться та краще приготуються з всіх сторін?
Скільки потрібно води?
Достатня кількість води – один з головних секретів правильно приготованих хінкалі. Саме тут часто криється головна помилка, нагадує портал "Буду готувати".
Пропорція води та продукту повинна складати як мінімум чотири до одного, а краще дати ще більше рідини. Також не варто шкодувати солі, а ще – не забудьте про лавровий листок та спеції.
Які ще підказки стануть у пригоді?
Якщо у вас є пекінська капуста, ви можете зробити смачний салат за 10 хвилин.
А продуктовий набір на час відключень – це не тільки крекери.