Підлива – це знайомий смак дитинства, який завжди доречний на нашому столі. З нею м'ясо стає ніжнішим, а гарнір набуває нових відтінків.
Читайте також Той самий рецепт: пиріг з дитинства, готувати який треба лічені хвилини
Рецепт м'яса з підливою
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Приготування:
- Нарізаємо м'ясо кубиками середньої величини. Обсмажуємо на олії.
- Перекладаємо м'ясо в каструлю.
- Цибулю чистимо та нарізаємо кубиками. Обсмажуємо до золотистого кольору, додавши цукор.
- Додаємо цибулю до м'яса, заливаємо водою, ставимо каструлю на маленький вогонь. Періодично помішуємо.
- Коли бульйон закипить, 3 ополоники відливаємо в окремий посуд.
- Обсмажуємо борошно на вершковому маслі до золотистого кольору.
- Додаємо відокремлений раніше м'ясний бульйон, постійно помішуємо, поки соус не стане однорідним.
- Додаємо соус до м'яса і перемішуємо.
- Солимо, перчимо, додаємо томатну пасту.
- Тушкуємо до готовності. Свинині потрібно 40 хвилин, яловичині – 1 година.
Смачного!