Смачна, як у ресторані: готуємо підливку, з якою м'ясо буде неперевершеним
Джерело:
patriotyПідлива завжди є чудовим доповненням до будь-якої м'ясної страви чи котлет. Вона не тільки підсилює смак, але й надає страві більше соковитості та привабливості. Готувати її просто, а результат завжди перевершує очікування. Вона ідеально збагачує страву, надаючи їй глибини смаку та аромату, які роблять кожен шматочок справді незабутнім.
Підлива – це знайомий смак дитинства, який завжди доречний на нашому столі. З нею м'ясо стає ніжнішим, а гарнір набуває нових відтінків.
Читайте також Той самий рецепт: пиріг з дитинства, готувати який треба лічені хвилини
Рецепт м'яса з підливою
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 700 грамів свинини або яловичини;
– 700 мілілітрів води;
– 2 середні цибулини;
– 1 столова ложка томатної пасти;
– 1,5 столової ложки борошна;
– 1/3 столової ложки цукру;
– 30 грамів вершкового масла;
– 2 столові ложки рослинної олії;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Нарізаємо м'ясо кубиками середньої величини. Обсмажуємо на олії.
- Перекладаємо м'ясо в каструлю.
- Цибулю чистимо та нарізаємо кубиками. Обсмажуємо до золотистого кольору, додавши цукор.
- Додаємо цибулю до м'яса, заливаємо водою, ставимо каструлю на маленький вогонь. Періодично помішуємо.
- Коли бульйон закипить, 3 ополоники відливаємо в окремий посуд.
- Обсмажуємо борошно на вершковому маслі до золотистого кольору.
- Додаємо відокремлений раніше м'ясний бульйон, постійно помішуємо, поки соус не стане однорідним.
- Додаємо соус до м'яса і перемішуємо.
- Солимо, перчимо, додаємо томатну пасту.
- Тушкуємо до готовності. Свинині потрібно 40 хвилин, яловичині – 1 година.
Смачного!
Поки триває сезон: готуємо вишуканий двошаровий полуничний десерт.