Ви швидко зробите чудовий перекус і матимете ще час, щоб почитати улюблену книжку чи переглянути разом із родиною цікавий фільм. Уполювати одразу двох зайців із підготовленими продуктами від ТМ "Наша Ряба Апетитна" цілком реально!

Читайте також Готуємо вдвічі швидше: чому мариноване м'ясо ідеально підходить для домашніх страв

Домашня шаурма із курячими стріпсами та м'ятним соусом

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 3


Домашня шаурма з куркою / Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте сковороду та обсмажте на ній до рум'яної скоринки курячі стріпси протягом 5 хвилин.
  1. Розгорніть на стільниці лаваш.
  1. Викладіть на лаваш одне за одним:
  • нарізані невеликими шматочками помідори,
  • обсмажені курячі стріпси,
  • посічений ножем свіжий базилік,
  • нарізану довільним чином моцарелу.
  1. Змішайте в окремій мисці інгредієнти для соусу.
  1. Дрібно наріжте часник та м'яту й перемішайте з соусом;
  1. Полийте начинку ніжним соусом і скрутіть лаваш у тугий рулет.
  1. Викладіть рулет на сковороду-гриль або на звичайну сковорідку та обсмажте по 3 хвилини з кожного боку.
  1. Курячий кебаб у лаваші можна з'їсти просто зараз, а можна взяти як перекус на роботу.

Смачного!

Житні бургери з куркою, помідорами та двома сортами салату

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2


Житній бургер з куркою / Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії та обсмажте на ній котлети протягом 5 хвилин.
  1. Розріжте булочки для бургерів навпіл і змастіть зрізи половинок гірчицею та кетчупом.
  1. Викладіть на половинку булочки одне за одним:
  • листя салату,
  • нарізаний кружальцями помідор,
  • нарізаний кружальцями огірок,
  • курячу котлету,
  • нарізану півкільцями цибулю,
  • листя салату фризе.
  1. Накрийте все другою половиною булочки й подавайте до столу.

Смачного!

Свіжий салат із курятиною та овочевим салатом з пармезаном

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2


Салат з куркою / Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте сковороду-гриль або звичайну сковорідку.
  1. Обсмажте курячий шашлик по 7 – 8 хвилин із кожного боку.
  1. Доки м'ясо смажиться, приготуйте салат:
  • наріжте помідори, огірки та солодкий перець довільними шматочками;
  • полийте оливковою олією;
  • додайте свіжу зелень;
  • присмачте сіллю та чорним меленим перцем.
  1. Викладіть салат на порційні тарілки, до нього курячий шашлик, і притрусіть усе тертим пармезаном.
  1. Одразу подавайте салат до столу.

Смачного!