Ви потішите себе й рідних чудовою вечерею, витративши на її приготування всього чверть години. Додатковий бонус для здоров'я: трапеза буде вітамінною та дієтичною!
Не пропустіть Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Рецепт салату з тунцем та капустою
Порцій: 2
Час: 15 хвилин
Легко та смачно / Фото Pixabay
Інгредієнти:
- 200 – 250 грамів консервованого тунця;
- 1½ склянки консервованої кукурудзи;
- ½ качана пекінської капусти;
- ½ червоної цибулини;
- 2 свіжих огірки (або помідори);
- ⅔ склянки несолодкого нежирного йогурту;
- 1 чайна ложка гірчиці;
- 2 десертні ложки соку лайма;
- 2 зубчики часнику;
- дрібка цукру;
- сіль – на ваш смак.
Приготування:
- Грубо шаткуємо пекінську капусту та огірок.
- Дрібно нарізаємо цибулю.
- Тунець розминаємо виделкою.
- Усі ці продукти змішуємо й додаємо до них кукурудзу.
- Для соусу часник подрібнюємо, розтираємо з цукром та сіллю й змішуємо з соком лайма та йогуртом.
- Викладаємо салат до тарілок і поливаємо кожну порцію соусом.
Смачного!