Смажена курятина су-від з картопляним пюре та броколі: домашній рецепт

24 травня 2021, 12:15
Читать новость на русском

Джерело:

Наша Ряба

Соковите куряче м'ясо су-від з картопляним пюре та броколі – смачна та корисна страва, яку ви можете приготувати вдома за лічені хвилини. Обов'язково спробуйте.

Смажена курятина су-від із золотою скоринкою, з картопляним пюре, броколі, томатами та грибним соусом сподобається усім. На приготування страви вам потрібно близько 25 хвилин. За бажанням можна подати салат зі свіжих овочів. 

Читайте також Боул з курятиною в кисло-солодкому соусі: домашній рецепт

Смажена курятина су-від 

Інгредієнти:
– 1 шт. курячого м'яса су-від;
– 30 грамів броколі;
– 60 грамів грибів;
– 50 грамів цибулі;
– 20 грамів часнику;
– 100 грамів вершків;
– 200 грамів картопляного пюре;
– 20 грамів томатів чері;
– 100 грамів вершків;
– 100 грамів рослинної олії.

Порції: 2

  1. Куряче м'ясо дістаньте з пакета, наріжте скибочками, обсмажте на пательні з олією кілька хвилин з двох сторін до золотої скоринки.
  2. М’ясний сік вилийте у миску для приготування грибного соусу.
  3. Броколі помийте, розділіть на суцвіття, відваріть кілька хвилин у каструлі з окропом, зцідіть воду.
  4. Томати чері помийте, розділіть навпіл.
  5. Почистіть цибулю, гриби, часник, викладіть у каструлю, обсмажте з олією, додайте вершки, м’ясний сік, варіть до густої консистенції.
  6. На тарілку викладіть готове картопляне пюре, полийте соусом, додайте броколі та томати. Смачного!