Дмитро Горовенко поділився рецептом солоного морозива з беконом та пармезаном, яке ви можете приготувати вдома.
Читайте також Лаймовий пиріг за рецептом шеф-кондитера Лізи Глінської
Оскільки страва дуже калорійна, не рекомендується її вживати людям, що намагаються схуднути або пильно стежать за своєю вагою.
Як приготувати солоне морозиво
- Дрібно нарізаємо бекон, змішуємо з морозиво та пармезаном.
- Збийте два яйця з додаванням спеції масала. Масала – суміш кардамону, кориці та бад'яну.
- Відправте морозиво в морозилку, щоб воно трішки підморозилося та ви могли сформувати кульки.
- За допомогою ложки та рук сформуйте кульки з морозива та швидко запаніруйте їх у борошні, далі у яйці, пластівцях, знову у яйці та пластівцях. Готові кульки відправте знову в морозилку.
- Обсмажте кульки морозива у фритюрі до золотистої скоринки – 15 секунд буде достатньо.
- Одразу подавайте солоне морозиво до столу з додаванням полуниці та мікрогріну. Смачного!
Відео приготування солоного морозива за рецептом Дмитра Горовенка: дивись з 10 хвилини