Дмитро Горовенко поділився рецептом солоного морозива з беконом та пармезаном, яке ви можете приготувати вдома.

Читайте також Лаймовий пиріг за рецептом шеф-кондитера Лізи Глінської

Оскільки страва дуже калорійна, не рекомендується її вживати людям, що намагаються схуднути або пильно стежать за своєю вагою.

Як приготувати солоне морозиво

  1. Дрібно нарізаємо бекон, змішуємо з морозиво та пармезаном.
  2. Збийте два яйця з додаванням спеції масала. Масала – суміш кардамону, кориці та бад'яну.
  3. Відправте морозиво в морозилку, щоб воно трішки підморозилося та ви могли сформувати кульки.
  4. За допомогою ложки та рук сформуйте кульки з морозива та швидко запаніруйте їх у борошні, далі у яйці, пластівцях, знову у яйці та пластівцях. Готові кульки відправте знову в морозилку.
  5. Обсмажте кульки морозива у фритюрі до золотистої скоринки – 15 секунд буде достатньо.
  6. Одразу подавайте солоне морозиво до столу з додаванням полуниці та мікрогріну. Смачного!

Відео приготування солоного морозива за рецептом Дмитра Горовенка: дивись з 10 хвилини