Складаючи новорічне меню обов'язково додайте цей рецепт домашньої "буженини", але приготованої з курячого філе. Таке м'ясо можна додавати до салатів, закусок, або просто подавати як окрему страву до святкового столу.
Читайте також Новорічний стіл 2023: рецепти м'ясних страв і закусок
Процес приготування страви доволі простий та зрозумілий. Спробуйте і ви будете в захваті.
Рецепт "буженини" з курячого філе
- Час: 3 – 4 години
- Порції: 6
Приготування:
- В каструльку наливаємо воду, додаємо сіль, розмішуємо і додаємо решту складових першого маринаду. Кладемо куряче філе і маринуємо його 2 – 3 години.
- Виймаємо, добре просушуємо, обкручуємо ниткою. З'єднуємо все для другого маринаду і обмазуємо ним м'ясо. Маринуємо його ще 30 хвилин.
- Випікаємо грудку при 200 градусах 30 хвилин. Охолоджуємо в вимкненій духовці, або під фольгою.
- Подаємо до столу.
Смачного!