Цей продукт – просто порятунок у ситуаціях, коли вам хочеться перекусити, а часу на приготування їжі не вистачає, інформує 24 Канал. Сосиски можна швидко зварити чи підсмажити, а деякі види навіть не потребують додаткової обробки.

Читайте також Три смачні закуски до столу нашвидкуруч: прості рецепти

Тож за кілька хвилин ви отримуєте чудове доповнення до будь-якого гарніру. Крім цього, їх можна споживати не лише як окреме частування, а й використовувати у багатьох стравах. Тож цей продукт відкриває величезне поле для експериментів на кухні, адже з сосисками можна приготувати безліч смачної їжі – від пирогів та іншої випічки до супів чи рагу.

Та, купуючи сосиски, насамперед потрібно обирати якісного виробника. Зокрема, радимо звернути увагу на ТМ "Бащинський". Цей бренд протягом багатьох років утримує лідерські позиції на ринку і тішить українські родини якісними м’ясними продуктами.

Асортимент компанії має різноманітні вироби. А особливе визнання серед українців отримали сосиски "МІНІ". Ці компактні, смачні і, найголовніше, вже готові до вживання сосиски опиняються на столі у багатьох українців. Це й не дивно, адже продукт виготовлений з добірних інгредієнтів, що відчувається у кожному шматочку.

А що саме можна приготувати з сосисками "МІНІ", розповідаємо у покрокових рецептах.

Овочеве рагу з сосисками

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Овочеве рагу з сосисками: як приготувати

Овочеве рагу з сосисками / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Цибулю очищаємо та нарізаємо кубиками, солодкий перець – соломкою, а сосиски – кружальцями.
  2. На розігрітій сковорідці з олією та маслом обсмажуємо овочі. Через 15 хвилин, коли вони будуть майже готові, додаємо сосиски та продовжуємо готувати ще 3 хвилини.
  3. Вливаємо воду і додаємо мед. Потім червоний і чорний перець, нарізані довільними шматками помідори. Тушкуємо рагу 10 хвилин на повільному вогні.
  4. Подаємо страву з дрібно порізаною зеленою цибулею.

М’ясні рулетики з сосисками в духовці

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 6

М’ясні рулетики з сосисками в духовці / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Вкриваємо пергаментом форму для випікання.
  2. Смужки грудинки розрізаємо навпіл. Щільно обгортаємо кожну сосиску в грудинку і викладаємо її на деко швом вниз.
  3. Відправляємо деко в розігріту духовку на 10 – 15 хвилин, поки грудинка не стане рум'яною.
  4. Змащуємо все медом і випікаємо ще 5 хвилин. Подаємо страву гарячою.

Кесаділья з сосисками

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Кесаділья з сосисками

Кесаділья з сосисками / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Очищену цибулю нарізаємо кільцями. На сковорідці розтоплюємо масло та висипаємо цукор. Додаємо цибулю та солимо.
  2. Карамелізуємо цибулю 5 хвилин, доки вона не стане янтарного кольору та хрумкою.
  3. Окремо обсмажуємо на сковорідці сосиски – по 5 хвилин з кожного боку.
  4. Викладаємо на порційні тортильї соус, сосиску, карамелізовану цибулю, натираємо сиром. Додаємо кілька шматочків ананасів, кукурудзу та чипси.
  5. Загортаємо та кладемо на гриль ще на 2 – 3 хвилини.

Отже, готувати страви із сосисок – це не тільки швидко, але й дуже смачно. Донедавна українці могли куштувати два види "МІНІ" – з курячим філе та з сиром. Зважаючи на їхню популярність, ТМ "Бащинський" приготував справжній сюрприз для гурманів – бренд розширює цю лінійку. Уже з травня в продажі з’являться додаткові позиції у вищому сорті – "МІНІ з філе індички" та "МІНІ з яловичиною". Ці сосиски не мають оболонки і вже готові до вживання. Вони прекрасно смакують охолодженими, але також стануть чудовою основою для складніших страв.

Тож не пропустіть новинки від ТМ "Бащинський" і потіште своїх рідних новими стравами з "МІНІ".