Соковиту свинячу рульку подають до столу з печеною картоплею, квашеною капустою чи іншими соліннями.
Читайте також Смачні страви на Новий рік: курочка у вишневому маринаді, рулет із паприкою та гомілки з карі
Рецепт свинячої рульки в пиві
- Час: 4 години
- Порції: 6
Приготування:
- До великої каструлі покладіть рульку, почищену моркву, цибулю, часник, лавровий лист, бадьян та гвоздику.
Скриншот із Лізи Глінської
- Посипте все сіллю та відправте на вогонь. Влийте до рульки пиво та накрийте кришкою.
- Варіть рульку на помірному вогні 2,5 – 3 години.
- Перекладіть рульку в рукав для запікання.
- Залийте в рукав для запікання 200 мілілітрів пивного бульйону та зафіксуйте кінці.
Скриншот із Лізи Глінської
- Запікайте рульку в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
- Для глазурі змішайте мед та гірчицю.
- Дістаньте рульку з духовки, перекладіть на чистий розрізаний рукав або фольгу і рясно змастіть глазур'ю.
Скриншот із відео Лізи Глінської
- Знову відправте рульку в духовку на 10 хвилин.
Скриншот із відео Лізи Глінської
- Соковита свиняча рулька готова.
Смачного!
Відеорецепт приготування свинячої рульки в пиві: