У кожної господині є свої секрети приготування ніжних та соковитих котлет. Та інколи трапляється, що результат далекий від наших очікувань, і винуватцями тут є деякі помилки, які інколи закладають у рецепти.
Читайте також Лише один інгредієнт: готуємо відоме французьке коричневе масло
Які помилки можуть зашкодити котлетам
Доволі часто у рецепті ми бачимо, що до фаршу потрібно додати вимочений хліб або панірувальні сухарі. Це вдала порада, але є один нюанс – вимочувати інгредієнти потрібно у молоці.
Ідеальний результат / Фото Pexels
Якщо використовувати звичайну воду, структура м'яса буде руйнуватися, а котлети почнуть розвалюватися під час смаження. Також такий підхід негативно вплине на аромат м'яса.
Окрім того, варто пам'ятати, що цибулю перед додаванням у фарш потрібно попередньо обсмажити. Завдяки цьому вона краще віддасть свій смак та аромат, від чого страва лише виграє.
Ще одна помилка криється у процесі смаження. Викладати на сковорідку багато котлет одразу не варто, через це температура олії знизиться, і м'ясо вбере в себе зайвий жир та не буде рівномірно просмажене.