Найкращим поєднанням для літньої вечері чи обіду у такому випадку буде курятина та сезонні овочі, зазначає 24 Канал. Завдяки м'ясу організм відчує ситість, а овочі гарантуватимуть, що про важкість у шлунку турбуватися не доведеться.
Читайте також Відпочинок без зайвої мороки: апетитна курочка з овочами
При цьому чудовим вибором стануть страви із курячим фаршем, адже цей продукт легко поєднується з усіма овочами, а його приготування точно не забере багато часу та зусиль. Єдине, про що потрібно подбати – вибір якісного та смачного фаршу. Втім, тут також є рішення: фарш "Соковитий" від ТМ "Наша Ряба".
Коли потрібно готувати м'ясо, перед очима одразу постає безліч процесів: миття, нарізання, підготовка до приготування, перемелювання. Курячий Фарш "Соковитий" від ТМ "Наша Ряба" – це продукт, який дозволить зекономити ресурс та насолодитися результатом за оптимальну кількість часу.
Секрет фаршу, як і будь-якого продукту ТМ "Наша Ряба" – в тому, що виробник дбає, щоб у кожній упаковці було лише свіже м'ясо. Саме тому бренд користується впізнаваністю та популярністю – 96% українців знають виробника. Погодьтесь: такий високий показник був би неможливим без якісного продукту та турботи про споживачів.
Отож, фарш обрали – нумо готувати особливу страву! Вона поєднує в собі соковитий курячий фарш, свіжі кабачки та ароматну стручкову квасолю, створюючи гармонійний симбіоз смаків та текстур. Цей рецепт – ідеальний спосіб зробити звичайний обід чи вечерю чимось особливим та незабутнім.
Рецепт запіканки з курячого фаршу, кабачків та стручкової квасолі
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Соковита запіканка для всієї сім'ї / Фото Shutterstock
Приготування:
- Почніть з підготовки інгредієнтів. Кабачки помийте та наріжте на тонкі кружечки або півкільця. Стручкову квасолю промийте та розріжте на невеликі шматки. Цибулю та часник дрібно наріжте. Твердий сир натріть на тертці з великими отворами.
- Розігрійте пательню з оливковою олією. Додайте цибулю та часник, обсмажте на середньому вогні до м'якості та золотистого кольору.
- Додайте курячий фарш до цибулі та часнику. Обсмажте до повного приготування фаршу.
- Додайте нарізані кабачки та стручкову квасолю до фаршу. Продовжуйте обсмажувати ще 5 – 7 хвилин, доки овочі не стануть м'якими, а рідина – випарується.
- Приправте фарш сіллю, перцем та сухим базиліком або іншими травами за вашим вибором. Перемішайте.
- У змащену олією форму для запікання викладіть половину фаршу з овочами. Посипте 100 грамами тертого сиру. Далі – знову шар фаршу з овочами, і на завершення – тертий сир, що залишився.
- Випікайте страву у духовці при 180 градусах протягом 10 – 15 хвилин або до тих пір, поки верх не стане золотистим, а сир – розтане й утворить скоринку.
- Вийміть запіканку з духовки й дайте трохи охолонути перед подачею.
Смачного!