Найкращим поєднанням для літньої вечері чи обіду у такому випадку буде курятина та сезонні овочі, зазначає 24 Канал. Завдяки м'ясу організм відчує ситість, а овочі гарантуватимуть, що про важкість у шлунку турбуватися не доведеться.

Читайте також Відпочинок без зайвої мороки: апетитна курочка з овочами

При цьому чудовим вибором стануть страви із курячим фаршем, адже цей продукт легко поєднується з усіма овочами, а його приготування точно не забере багато часу та зусиль. Єдине, про що потрібно подбати – вибір якісного та смачного фаршу. Втім, тут також є рішення: фарш "Соковитий" від ТМ "Наша Ряба".

Коли потрібно готувати м'ясо, перед очима одразу постає безліч процесів: миття, нарізання, підготовка до приготування, перемелювання. Курячий Фарш "Соковитий" від ТМ "Наша Ряба" – це продукт, який дозволить зекономити ресурс та насолодитися результатом за оптимальну кількість часу.

Секрет фаршу, як і будь-якого продукту ТМ "Наша Ряба" – в тому, що виробник дбає, щоб у кожній упаковці було лише свіже м'ясо. Саме тому бренд користується впізнаваністю та популярністю – 96% українців знають виробника. Погодьтесь: такий високий показник був би неможливим без якісного продукту та турботи про споживачів.

Отож, фарш обрали – нумо готувати особливу страву! Вона поєднує в собі соковитий курячий фарш, свіжі кабачки та ароматну стручкову квасолю, створюючи гармонійний симбіоз смаків та текстур. Цей рецепт – ідеальний спосіб зробити звичайний обід чи вечерю чимось особливим та незабутнім.

Рецепт запіканки з курячого фаршу, кабачків та стручкової квасолі

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Соковита запіканка для всієї сім'їСоковита запіканка для всієї сім'ї / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Почніть з підготовки інгредієнтів. Кабачки помийте та наріжте на тонкі кружечки або півкільця. Стручкову квасолю промийте та розріжте на невеликі шматки. Цибулю та часник дрібно наріжте. Твердий сир натріть на тертці з великими отворами.
  2. Розігрійте пательню з оливковою олією. Додайте цибулю та часник, обсмажте на середньому вогні до м'якості та золотистого кольору.
  3. Додайте курячий фарш до цибулі та часнику. Обсмажте до повного приготування фаршу.
  4. Додайте нарізані кабачки та стручкову квасолю до фаршу. Продовжуйте обсмажувати ще 5 – 7 хвилин, доки овочі не стануть м'якими, а рідина – випарується.
  5. Приправте фарш сіллю, перцем та сухим базиліком або іншими травами за вашим вибором. Перемішайте.
  6. У змащену олією форму для запікання викладіть половину фаршу з овочами. Посипте 100 грамами тертого сиру. Далі – знову шар фаршу з овочами, і на завершення – тертий сир, що залишився.
  7. Випікайте страву у духовці при 180 градусах протягом 10 – 15 хвилин або до тих пір, поки верх не стане золотистим, а сир – розтане й утворить скоринку.
  8. Вийміть запіканку з духовки й дайте трохи охолонути перед подачею.

Смачного!