Солодкі хрустики у фритюрі: простий рецепт для дорослих і дітей
30 грудня 2021,
11:34
Читать новость на русском
Джерело:
ютуб Здоровий і смачнийКоли не охота виходити на вулицю, а солодкого хочеться солоденького, вихід є – приготуйте його власноруч! Ароматні, рифлені хрустики обсмажені в олії стануть чудовим варіантом солодкого перекусу.
Інколи так хочеться похрумтіти чимось солоденьким, але часу на приготування обмаль. Ми підготували для вас рецепт смажених хрустиків у фритюрі. Тісто за 15 хвилин, а решту за вас зробить холодильник.
Читайте також Як зробити новорічний стіл здоровим: рецепти корисних страв, які сподобаються усім
Рецепт хрустиків у фритюрі
- Час: 60 хвилин
- Порції: 6 – 8
– 450 грамів борошна;
– 150 мілілітрів молока;
– 150 грамів вершкового масла;
– 2 столові ложки цукру або згущеного молока;
– олія для смаження.
Приготування:
- У тепле молоко додайте вершкове масло, цукор та перемішайте.
- Невеликими порціями додавайте до маси борошно та поступово замішуйте тісто. Коли воно однорідної консистенції – загорніть у шар харчової плівки та відправте "відпочити" в холодильник на 40 хвилин.
- Розігрійте олію у каструлі понад 180 градусів.
- Розкачайте тісто в тонкий шар, наріжте довгими смужками, далі квадратиками.
Скріншот з відео Здоровий і смачний
- За допомогою металевого друшляка сформуйте хрустики (див. відео).
Скріншот з відео Здоровий і смачний
- Обсмажте хрустики у фритюрі 2 – 3 хвилини.
- Перекладіть їх на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвого жиру.
- За бажанням посипте їх цукровою пудрою.
Смачного!
Відеорецепт приготування солодких хрустиків: