Солоні сирники із соусом песто
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
Читайте також Корисне осіннє меню: топ-3 страви, які варто додати в раціон
Приготування:
- Щоб отримати однорідну структуру сирників – перебийте домашній сир блендером або перетріть через сито.
- Змішайте у глибокому посуді всі інгредієнти для страви.
- Сформуйте руками сирники.
- Обсмажте їх на невеликій кількості кокосової олії до готовності. Також їх можна випікати в духовці, щоб зменшити калорійність страви.
Солоні сирники з соусом песто / Фото Fat Killers
Рецепт соусу песто
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Відділіть листя базиліку від стебел, їх ми використовувати не будемо – гірчать.
- Перекладіть всі інгредієнти в чашу блендера або в ступу та перебийте до однорідної консистенції.
- Такий соус песто можна зберігати в холодильнику 3 – 4 доби.
Смачного!