Соус до риби та морепродуктів за три хвилини

9 січня 2023, 09:57
Читать новость на русском

Джерело:

Таті Чуднова

Хоч ми і не часто вживаємо морепродукти, але рибу потрібно їсти хоча б раз в тиждень. Щоб смак страви був довершений потрібен соус, а у нас є відповідний рецепт.

Соус з квашеними огірками підійде не тільки до смаженої у клярі риби, а й до хрумких креветок у фритюрі, або мідій чи морського коктейлю.

Читайте також Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу

Такий оригінальний соус не зіпсує дорогу страву чи закуску, навпаки, доповнить її смак та підкреслить його. Решта інгредієнтів прості та доступні.

Соус для смачних креветок у паніровці

  • Час: 5 – 10 хвилин
  • Порції: 1 – 2
Інгредієнти:
 – 2 столових ложки сметани;
 – 2 зубчики часнику;
 – 1 квашений огірок;
 – мелена солодка паприка.

Приготування:

  • Перекладаємо сметану до миски та вичавлюємо до неї очищений часник.
  • Присмачуємо меленою паприкою, можна замінити її на копчену солодку паприку.
  • Нарізаємо квашений огірок дрібними кубиками та змішуємо все разом з рештою інгредієнтів.
  • Подаємо готовий соус до смаженої риби чи морепродуктів.

Смачного!