9 січня,
09:57
Соус до риби та морепродуктів за три хвилини
Джерело:
Таті ЧудноваХоч ми і не часто вживаємо морепродукти, але рибу потрібно їсти хоча б раз в тиждень. Щоб смак страви був довершений потрібен соус, а у нас є відповідний рецепт.
Соус з квашеними огірками підійде не тільки до смаженої у клярі риби, а й до хрумких креветок у фритюрі, або мідій чи морського коктейлю.
Читайте також Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу
Такий оригінальний соус не зіпсує дорогу страву чи закуску, навпаки, доповнить її смак та підкреслить його. Решта інгредієнтів прості та доступні.
Соус для смачних креветок у паніровці
- Час: 5 – 10 хвилин
- Порції: 1 – 2
– 2 столових ложки сметани;
– 2 зубчики часнику;
– 1 квашений огірок;
– мелена солодка паприка.
Приготування:
- Перекладаємо сметану до миски та вичавлюємо до неї очищений часник.
- Присмачуємо меленою паприкою, можна замінити її на копчену солодку паприку.
- Нарізаємо квашений огірок дрібними кубиками та змішуємо все разом з рештою інгредієнтів.
- Подаємо готовий соус до смаженої риби чи морепродуктів.
Смачного!