Найсмачніший соус до шашлику за 15 хвилин: готуємо автентичний "Вірменський" з томатами
27 квітня 2024,
17:32
Читать новость на русском
Джерело:
УНІАНШашлик завжди смачніше їсти із соусом. Спробуйте "Вірменський" з цибулею та часником.
Він лише збагатить смак та аромат м'яса. Водночас такий соус готується зовсім не довго.
Буде смачно Коли гості на порозі: як накрити стіл за 15 хвилин з "Водним Світом"
Соус до шашлику з томатною пастою
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 200 грамів томатної пасти;
– 200 мілілітрів води;
– 1 цибулина;
– 5 зубчиків часнику;
– 1 пучок кінзи;
– 1 пучок базиліка;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Цибулю почистьте та дрібно наріжте чи натріть на тертці.
- Базилік і кінзу подрібніть, а часник пропустіть через прес.
- Розігрійте пательню, викладіть в неї томатну пасту і вилийте воду.
- Перемішайте, дочекайтеся закипання, після чого додайте нарізану цибулю, зелень і часник.
- Посоліть, поперчіть, перемішайте, 5 хвилин проваріть і подавайте до столу.