Часниковий соус має фантастичний смак та надзвичайно легкий у приготуванні. Спробуйте приготувати його хоча б раз – і він стане незамінним гостем на вашому столі.

Читайте Гастровихідні вдома: готуємо швидкі страви з курятини

Рецепт часникового соусу

Час: 30 хвилин
Порцій: 4

Неймовірно смачно / Фото simply home cooked

Інгредієнти:

  • 2 зубчики часнику;
  • сіль і перець до смаку;
  • 125 мілілітрів майонезу;
  • 125 мілілітрів 12% вершків грецького йогурту;
  • 2 чайні ложки лимонного соку;
  • щіпка цукру;
  • за бажанням щіпка зерен гірчиці.

Приготування:

  1. Часник почистити і продавити через прес, викласти в миску. Приправити сіллю і перцем.
  2. Додайте майонез, вершки (або йогурт), лимонний сік і цукор.
  3. Насіння гірчиці (за бажанням) подрібнити, наприклад, у ступці або плоскою стороною ножа. Додайте до інших інгредієнтів у миску.
  4. Все ретельно змішайте.
  5. Подавайте із запеченими овочами, картоплею фрі або м’ясними стравами.